En handlekraftig krejler

ÅRSDAG: Hans Christian Schmidt (V) kunne onsdag fejre 1-års jubilæum som transportminister. Altinget har i den anledning spurgt politikere og branchefolk, hvordan de mener, at Schmidt har klaret det første år som transportminister.

En handlingens mand, der altid lytter og er åben for dialog med politikere såvel som 'manden på jorden'. Men også en krejler, der slår en handel af og som kender det politiske spil og ved, hvordan han skal markedsføre sig selv. Sådan lyder skudsmålet fra politikere og branchefolk af Hans Christian Schmidt (V), der onsdag havde 1-års jubilæum som transportminister.

Især ordet handlekraftig går igen i beskrivelserne af ministeren. Specielt de mange problemer på kystbanestrækningen bliver af flere kilder fremhævet som en sag, hvor Hans Christian Schmidt har udmærket sig og vist handlekraft. Talsmand for Pendlerklubben, Michael Randropp er især glad for, at ministeren gik med til at ændre i trafikforliget i maj sidste år, så der blev fjernet nogle togafgange og dermed skabt mere plads på Kystbanen:

"Hans Christian Schmidt har udvist stor interesse for at lytte til folk ude i virkeligheden og tage de problemer, vi fremlægger seriøst. Jeg har møder med ham hver måned, og han deltager i debatter og arrangementer, der viser, at han går op i at løse problemerne," siger Michael Randropp, der dog påpeger, at meget endnu skal forbedres.

Login