Investeringsplan nærmer sig

INVESTERINGER: Regeringens ministerudvalg arbejder i øjeblikket på højtryk for at blive klar til fremlæggelse af investeringsplanen i forbindelse med Folketingets åbning.

Mens meningsdannerne på transportområdet holder vejret, har regeringens ministerudvalg travlt med at blive færdige med investeringsplanen.

Regeringens syv mand store ministerudvalg har med ministerrokaden 10. september fået skiftet ud i besætningen. Justitsminister Brian Mikkelsen (K) er trådt ud af udvalget. Lars Barfoed (K) er som transportminister blevet ny del af udvalget, mens tidligere transportminister og nuværende kulturminister Carina Christensen (K), forsat er med i udvalget, men i en anden rolle.

Udvalget skal forberede en investeringsplan for bane- og vejprojekter og en strategi for transportsektorens CO2-udledning. Det samlede regeringsudspil skal balancere målene for bedre infrastruktur samt kravene om reduktion i transportsektorens miljøpåvirkninger. Det er dog et vigtigt krav for udspillet, at det skal holde sig inden for en holdbar finanspolitisk ramme.

Regeringen forventes at fremlægge præsentationen af investeringsplanen og CO2-reduktionsplanen i forbindelse med Folketingets åbning 7. oktober.

Login