Dansk Erhverv: Afsæt penge til vejundersøgelser

NYHED: Der er ikke afsat penge på finansloven til forundersøgelser af trafikinvesteringer. Det er spild af tid, mener Dansk Erhverv. Regeringen afviser forslaget.

"De burde afsætte penge til forundersøgelser af de mest belastede vejstrækninger, som med sikkerhed skal udvides. Ellers skal pengene først findes på finansloven for 2009, og så spilder man næsten et år," siger chefkonsulent i Dansk Erhverv Jesper Stenbæk, som fortsætter:

"Man kunne sagtens afsætte penge til at lave en forundersøgelse til en udvidelse af Vejle Fjordbroen, motorvejsnettet omkring Odense, i Trekantområdet og op mod Århus. Jeg tror, der er få, som er i tvivl om, at der skal ske forbedringer her," siger Jesper Stenbæk, som peger på, at bilkøerne hvert år koster samfundet store beløb.

Borgerlig forståelse, men....
Både trafikordførerne fra De Konservative og Venstre kan forstå, at Dansk Erhverv er ved at miste tålmodigheden, men de er begge enige om, at der skal forhandles om en sammenhængende trafikinvesteringsplan frem for at lave forundersøgelser af enkelte projekter:

Login