Thor P. skal lytte til medarbejderne

NYHED: Ansatte i sundhedsvæsnet er bekymret. Derfor har de sendt en direkte appel til finansministeren. Der er brug for penge, hvis løfterne skal holdes.

De offentlige ansatte kan ikke vente. De vil have de penge, som regeringen har lovet. Derfor sendte regionernes samarbejdsudvalg en appel til finansministeren om ikke at glemme løfterne.

"Thor Pedersen har sagt, at penge ikke er problemet. Derfor håber vi, at han vil lytte på de 120.000 medarbejdere, der til dagligt ser problemerne i det danske sundhedsvæsen," siger Vibeke Westh, der er en af initiativtagerne til brevet.

Brevet tager udgangspunkt i den nye 1 måneds behandlingsfrist, som, de frygter, vil skade behandlingen af de medicinske patienter. Derfor er der grundlæggende behov for store investeringer.

Brug for direkte appel
Vibeke Westh er sygeplejerske og næstformand i Region Hovedstadens samarbejdsudvalg. Hun mener, at det har været nødvendigt med den direkte appel for at sikre, at regionerne får en økonomi, der kan indfri de forventninger, som der er til det offentlige sundhedsvæsen.

Login