Sygehuse åbner op for dialog

NYHED: Der er kommet gang i danske blogs om sundhed. Både hospitaler, fagforeningen og private skriver om det danske sundhedsvæsen.

De vælter frem - kritiske, personlige og faglige blogs, hvor der sættes fokus på forskellige perspektiver af det danske sundhedsvæsen. Altinget | Sundhed følger løbende udviklingen af sundhedsblogs ved brug af WatchingBlog.com.

Første hospital på banen
De seneste måneder er et stort antal blogs vokset frem. En stor nyhed er, at medarbejderne på Fredericia og Kolding sygehus er begyndt at blogge. De går i dialog med både patienter, politikere og almindelige borgere og er således blevet det første hospital, som tager blog-værktøjet i brug

Under titlen sundhedsdialog.dk er bloggen bygget meget professionelt op og har allerede taget fat på kontroversielle sundhedspolitiske emner.

"Den store nyhed på sygehuset i dag er, at Region Syddanmark har udsendt sit forslag til den nye sygehusstruktur i regionen: Hvilke sygehuse skal bevares - hvad skal de lave - og hvilke sygehuse skal evt. lukkes." Det skriver Lisbeth Falkenberg, der er kommunikations koordinator.

Desværre er der fortsat ikke mange kommentarer på siden, men forhåbentlig vil det ændre sig, når siden bliver mere kendt. Det ville jo være interessant at høre, hvad borgerne havde at sige til sygehuslukningerne.

Login