Sophie Løhde i mild opsang til PLO

TALE: Sundhedsminister Sophie Løhde (V) opfordrer PLO til at fortælle mere om, hvad de alment praktiserende læger gerne vil, end hvad de ikke vil. PLO-formand efterspørger konkrete udspil.  

Der var både udstrakte hænder og milde opsange i sundhedsminister Sophie Løhdes (V) tale til de alment praktiserende lægers store efteruddannelseskongres, Lægedage. En begivenhed, der blev skudt i gang mandag i Bella Center i København.

Sophie Løhde slog her fast, at regeringen vil have fokus på bedre kvalitet og ensartethed i hele sundhedsvæsenet. Her gjorde hun det dog samtidig klart, at kravet om større kvalitet og ensartethed også gælder de alment praktiserende læger.

”Jeres samarbejdspartnere skal være vidende om, hvad I gør, og kvaliteten af det, I gør,” sagde Sophie Løhde. Dermed gengiver hun et krav, som regionerne har stillet de praktiserende læger. Det har været et stridsemne de seneste år omkring kravene til de praktiserende lægers opgaver og adgangen og brugen af patient- og behandlingsdata fra den enkelte praktiserende læge.   

Ja-hatten på
Og netop her kom Sophie Løhde med en lille opsang til de alment praktiserende læger.  

Login