Denne uge på Sundhed (23)

DET SKER: I denne uge holder ministeren grundlovstale, og der finder tre 2. behandlinger og fire 3. behandlinger sted på sundhedsområdet. Danske Regioner afholder konference om klinisk etik.

Ministeren
Tirsdag 5. juni holder minister for sundhed og forebyggelse, Astrid Krag (SF), sin grundlovstale til SF Fyens og SF Assens i Vissenbjerg.

Folketinget
Onsdag 6. juni er der 2. behandling af ændring af lov om kunstig befrugtning i forbindelse med lægelig behandling, diagnostik og forskning. Lovændringen sker blandt andet for at udvide lov om kunstig befrugtnings anvendelsesområde og for at give mulighed for anonym og ikkeanonym æg- og sæddonation i forbindelse med behandling med kunstig befrugtning (L 138). 3. behandling af lovændringen finder sted fredag 8. juni.

Samme dag er der også 2. behandling af ændring af sundhedsloven i forbindelse med justeringer vedrørende blandt andet planlægning, samarbejde, it, kvalitet og finansiering af sundhedsvæsenet (L 139). 3. behandling af lovændringen finder sted fredag 8. juni.

Login