Blogs om sundhed spirer frem

BAGGRUND: Lægeforeningen, Lif og Farmakonomforeningen gør det - blogger om sundhedspolitik.

Direktøren for Sundhedsstyrelsen skal være en læge, staten skal tilbyde sundhedstjek til alle danskere og der skal indføres generisk ordination. Holdningerne er begyndt at præge forskellige sundhedsaktørers hjemmesider - de har taget blogsene i brug.

Dialog tager form
En lille skov af blogs om sundhedspolitik har set dagens lys. Men der er stadig ikke meget debat på de forskellige blogs, og regelmæssighed i indlæggende mangler fortsat. Her giver Altinget|Sundhed en miniguide over de første blogs.

Lægeforeningens formand
"Det er nu lykkedes Herlev at stramme op på behandlingen af kræftpatienter, og ventetiden er væk. Jeg er sikker på, at patienter, politikere og ikke mindst ministeren ville have ønsket sig, at det var sket, før sagen kom op i pressen. Så havde han nok haft en roligere afslutning på 2006. Det bør man huske på ved ansættelsen af ny medicinaldirektør, for hvis der ikke er opbakning til chefen i Sundhedsstyrelsen i de faglige kredse, vil lignende sager formentligt blive gravet frem med jævne mellemrum," sådan skriver Jens Winther Jensen i sit første indlæg på Lægeforeningens formands blog.

Login