Medicinalvirksomhed kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads

KORT NYT: Medicinalvirksomheden Roche A/S er nået helt i top på listen med Danmarks bedste arbejdspladser. Det sker efter, virksomheden de seneste fem år har fået en placering i top fem.

Topplacering til medicinalvirksomheden Roche A/S.

Sådan lyder dommen fra Great Place To Work Institute, der netop har afsløret resultatet af deres omfattende undersøgelse "Danmarks Bedste Arbejdsplads 2012".

I tæt konkurrence med 130 andre virksomheder røg medicinalvirksomheden Roche A/S ind på en førsteplads i kategorien "mellemstore virksomheder".

Kronen på værket
Roche A/S har deltaget i undersøgelsen siden 2006, men kan nu endelig sætte kronen på værket med kåringen som Danmarks Bedste Arbejdsplads.

"Det er et fantastisk resultat, som vi alle er meget stolte over. Det er kulminationen på mange års målrettet arbejde med at udvikle organisationen og skabe en inspirerende arbejdsplads," siger Janet Makepeace, direktør i Roche A/S.

Den positive udvikling skyldes i høj grad feedback fra tidligere deltagelse i undersøgelsen og højt engagement fra medarbejdere, vurderer Janet Makepeace:  

"Det er blandt andet sket ved at anvende den grundige feedback, som følger af den årlige deltagelse i Danmarks Bedste Arbejdspladser. Det har været en intens og spændende rejse, som har motiveret vores medarbejdere til at yde deres bedste og udvise initiativ og handlekraft."

Mod, passion og integritet
Opskriften på den gode arbejdsplads skal findes i virksomhedens tre værdier, mener Linda Vestergaard, HR direktør i Roche A/S: 

"De seneste års fornemme placeringer taler deres eget sprog. Nemlig at Roche A/S er solidt forankret i vores tre værdier: mod, passion og integritet. De er underlaget for en stærk kultur, hvor vi er meget resultatorienterede, men samtidig også rigtig gode til at udvise omsorg og respekt for hinanden."

Medicinalvirksomheden Roche A/S leverer innovative lægemidler til behandling af livstruende og invaliderende sygdomme som kræft, leddegigt og leverbetændelse.

Login