Her er de sager, kandidaterne til Frivilligrådet vil arbejde for

VALGKAMP: Kampen om pladserne i Frivilligrådet nærmer sig sin afslutning. Her får kandidaterne en sidste mulighed for at præsentere sig selv og deres mærkesager.

Det nye Frivilligråd har første arbejdsdag i starten af februar, men indtil videre er der kun sat navn på et medlem, nemlig formand Mads Roke Clausen. Rådet, hvis opgave det er at rådgive børne- og socialministeren og Folketinget, består af i alt 12 medlemmer. Fire af medlemmerne udpeges af børne- og socialminister Mai Mercado (K), KL og FriSe, og de resterende otte medlemmer vælges af frivillige organisationer og foreninger ved et kampvalg.

De otte pladser, som de 37 opstillede kandidater kæmper om, skal besættes af fire kandidater fra små organisationer og foreninger og fire kandidater fra store organisationer og foreninger. Senest fredag klokken 15.00 skal krydset være sat, og vi har i valgkampens afslutning valgt at give (lidt) spalteplads til de kandidater, som ønskede at deltage, så de kan præsentere sig selv og deres mærkesager.

Kandidater fra de små organisationer og foreninger

Login