Frivilligt socialt arbejde får 50 mio. kr. i støtte

STØTTE: Velfærdsministeriet har fordelt 50 mio. kr. til 65 landsdækkende frivillige sociale organisationer fra Tips og Lotto-puljen - se listen.

Støttecenter mod Incest i Danmark og Landsforeningen for Familieklubber i Danmark, der støtter familier med alkohol- og misbrugsproblemer, er nye på årets liste over frivillige sociale organisationer, der modtager støtte via Velfærdsministeriet fra Tips og Lotte-puljen.

50 mio. kr. er netop fordelt mellem 65 landsdækkende frivillige sociale organisationer, der ifølge velfærdsminister Karen Jespersen (V) udfører en central rolle i samfundet.

"De frivillige sociale organisationers indsats er et helt centralt bidrag til at sikre sammenhængskraften i samfundet og løse velfærdspolitiske udfordringer som for eksempel ensomhed, manglende netværk og marginalisering," siger Karen Jespersen i en pressemeddelse og fortsætter:

"Derfor skal vi også være med til at understøtte en stærk og velfungerende frivillig sektor, og det gør vi blandt andet med de nu uddelte penge."

Andre modtagere er blandt andre Dansk Røde Kors, Kirkens Korshær, Red Barnet, Frelsens Hær, Julemærkefonden, Dansk Flygtningehjælp, Børns Vilkår, Angstforeningen og Mødrehjælpen.

Se listen over de støtte organisationer via linket til venstre.

Login