Finans søger nydanskere

NYHED: Nydanskere er målgruppen for jobbørsen, som finanssektoren arrangerer med offentlige arbejdsgivere på Nationalmuseet.

Finansvirksomhederne adskiller sig fra de øvrige deltagere på jobbørsen 26. marts på Nationalmuseet ved at være de eneste private arbejdsgivere, der stiller op for at komme i dialog med nydanskere om konkrete jobmuligheder.

Sektoren er en af de mest jobtunge sektorer i hovedstadsområdet, og der er fortsat behov for flere ansatte. Med de positive erfaringer fra et knapt afsluttet integrationsprojekt er flere finansvirksomheder indstillet på at tage nydanskere ind i virksomhederne.

"Integrationsopgaver løses normalt af virksomhederne selv, især de store. Mens de mindre virksomheder kan finde en lokal løsning, hvor flere går sammen om uddannelse.  Vores igangværende integrationsprojekt for 56 nydanskere viser stor tilfredshed med det fælles uddannelsesforløb inden for finansiel opkvalificering, så det kan blive vejen frem," siger konsulent Linda Fauerholm fra Finansforbundet.

Login