Denne uge på Social & Forebyggelse (8)

DET SKER: I denne uge skal social- og integrationsminister Karen Hækkerup (S) besøge SFI. Derudover byder ugen på 2. og 3. behandling af lovforslaget om afskaffelse af overvågning af børn og unge.

Karen Hækkerup er 21. februar på baggrund af en forespørgsel indkaldt til en debat om regeringens holdninger, mål og visioner for ældreområdet. Forespørgslen er fremsat af Karin Nødgaard (DF) m.fl.

Tirsdag 21. februar finder 2. behandling af lovforslag om afskaffelse af overvågning af børn og unge sted, hvorefter 3. behandling af lovforslaget foregår 23. februar. Den ene del af lovforslaget handler om afskaffelse af muligheden for at foretage elektronisk overvågning (elektroniske fodlænker) af børn og unge, mens anden del af lovforslaget er en skærpelse af kriteriet for at anbringe børn og unge på sikrede afdelinger i insitutioner beregnet til døgnophold.

Udvalget for Udlændinge og Integrationspolitik har kaldt Karen Hækkerup i åbent samråd om baggrunden for regeringens beslutning om at aflyse den undersøgelse af indvandringen, som blev vedtaget af den tidligere regering og Dansk Folkeparti i 2010. Samrådet finder sted torsdag 23. februar 2012 i Landstingssalen på Christiansborg. Samrådet begynder kl. 10.00.

Login