De yngste børn skal i fokus til Sankt Hans

KORT NYT: Socialminister Manu Sareen (R) vil starte en ny tradition i form af et årligt Sankt Hans-møde, hvor hverdagens eksperter skal komme med bidrag til, hvordan dagtilbuddene til de yngste børn kan forbedres.

Fremover skal Sankt Hans dedikeres til de nul-seksårige og til diskussioner af, hvordan forholdene for de yngste kan optimeres. Det er et nyt tiltag fra socialministeren, der ønsker at bruge Sankt Hans til at få aktører på området til at sætte fokus på dagtilbud for de små.

"Det er så fantastisk vigtigt, at vi giver vores børn det bedste afsæt til resten af livet, men jeg har ikke alle svarene på, hvordan vi gør det. Derfor starter jeg traditionen og samler for første gang  de vigtigste mennesker omkring børnene," siger socialminister Manu Sareen i en pressemeddelelse.

Ministeren vil starte traditionen med et initiativ kaldet "Det Gode Børneliv". Til dette inviteres blandt andre medhjælperne og ledere i dagtilbud, kommuner, eksperter og forældre til at diskutere, hvordan dagtilbuddene og kontakten mellem barnet og den voksne kan forbedres.

Login