Civilsamfundsordfører har store forhåbninger til ny socialminister og er ikke stolt af finanslovsudspil på frivilligområdet. ”Jeg synes, det er rigtig uheldigt.”

Den ligefremme ordfører beskriver den tidligere ministers åbenhed om modellen for grundfinansiering som mere end sparsom. Hun håber og tror derfor at den nye minister vil både være mere åben og mere inddragende. 

Moderaternes civilsamfundsordfører, Karin Liltorp, blev lige så overrasket som stort set alle andre end regeringstoppen over meldingen torsdag om, at nu tidligere socialminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) blev udskiftet med Københavns nu tidligere overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S).

{{quote:153428:L}}

”Min første tanke var, at jeg vil glæde mig utrolig meget til at arbejde sammen med hende.  Den nye minister kommer jo fra det kommunale, så jeg tænker, hun ved, hvor vigtigt det er at støtte frivilligverdenen. Og det er vist åbenlyst, at mine ønsker for frivilligheden måske ikke var helt i tråd med, hvad den tidligere minister ville med området,” siger hun. 

Login