Åbent hus i Baglandet

ÅBENT HUS: Baglandet, der er et mødested for tidligere anbragte, vil gøre 2. april til anbragte børns dag. Derfor inviterer Baglandet i København til åbent hus-arrangement fra kl. 15.

Alle er velkomne
De tre Baglande er mødesteder for mennesker, der er eller har været anbragt udenfor hjemmet. Blandt meget andet er Baglandene kendetegnet ved, at lederne og enkelte medarbejdere selv har været anbragt, så stederne tager udgangspunkt i brugernes egne forudsætninger. Der er ikke visitation til Baglandene - alle, der er eller har været anbragt kan komme og deltage i aktiviteterne.

I 2009 har de tre Baglande besluttet sig for, at anbragte børns dag skal sætte fokus på efterværn for tidligere anbragte. Det handler om, at vilkårene for ens barndom og opvækst påvirker ens voksenliv - tidligere anbragte kan også have brug for støtte, når de er 25 år eller 35 år eller 45 år.

Åbent hus-arrangement
Torsdag 2. april kl. 15-17.30 holder Baglandet København åbent hus, hvor alle er velkomne til at kigge forbi og høre mere om stedet. Der vil blandt andet være taler fra lederen af Baglandet København, tidligere anbragte og flere politikere.

Login