Jeg vil ikke være pragmatisk for enhver pris

PORTRÆT: Bettina Post er ny formand for Dansk Socialrådgiverforening. Stilen er som altid direkte. Der er meget, der skal gøres bedre.

Vil fortsat være en synlig debattør
"Man kommer til at se, at vi ikke længere har en formand, som er knivskarp i forhandling og i organisationsarbejde, for det var Hennings klare styrker. Jeg er meget mere optaget af vilkårene for det sociale arbejde. Den socialpolitiske debat og synligheden i medierne er mine styrker. Det var også grunden til, at jeg i sin tid stillede op som næstformand, fordi jeg mente, at vi manglede det talerør. Og jeg var træt af at høre diskussioner inde på Christiansborg, der handlede om mit område, men hvor det var tydeligt, at der manglede viden om emnet. Hvis man har lagt mærke til mig som en social debattør som næstformand, så vil jeg fortsat være det som formand. For det er det, der er mit kendetegn, og det er det, som jeg god til," siger den nyudnævnte formand, der med massiv opbakning blev valgt som Henning Breinholts afløser.

"Det betyder alt. Det gør mig rigtig glad. Jeg har en god fornemmelse af, at rigtig mange socialrådgivere føler, at de kender mig lidt, og det synes jeg er rart," smiler hun.

Mere fokus på det sociale arbejde
Ifølge Bettina Post er der nok af opgaver at tage fat på for hende som ny formand. Især har hun en klokkeklar vision, som hun arbejder benhårdt for at realisere.

Login