VISO's udvikling vækker tilfredshed

NOTE: Tidligere kritikere af VISO er nu tilfredse med forbedringerne i rådgivningen. Kommunerne kan dog gøre det bedre endnu.

Landsforeningen af Pårørende til Spiseforstyrrede har været nogle af de de skarpeste kritikere af rådgivningen i VISO. Men i den seneste tid har VISO tilsyneladende forbedret sig, for landsforeningen giver nu rådgivningen tæt på topkarakter.

"Vi har tidligere peget på, at vi ikke mente, at VISO levede op til det, vores pårørende og spiseforstyrrede kunne forvente. Men vi oplever nu en god udvikling og klar forbedring i indsatsen. Vi har gennem en række sager - afsluttede og igangværende - fuldt indblik i forløbene, og her kan vi med stor tilfredshed konstatere, at der i alle sagerne er udført et meget fint stykke arbejde. Grundigt, kompetent og inden for rimeligt tidsperspektiv," skriver Erna Poulsen. formand for PS Landsforening, i et brev til partiernes socialordførere og velfærdsministeren.

Stadig ukendt land for sagsbehandlere
Der er dog stadig sagsbehandlere i kommunere, som ifølge foreningen ikke kender til VISO, og det vil der nu blive lavet om på.

Login