Heftig prostitutionsdebat i Muskelsvindfonden

HANDICAP: Er det okay, at Muskelsvindfonden hjælper de handicappede med at få kontakt til prostituerede? Medlemmerne er rygende uenige.

"Jeg ved, at det forekommer. Men der er på ingen måde enighed blandt vores medlemmer om, hvorvidt det er legitimt og moralsk okay at gøre," siger han på baggrund af udtalelser fra Dansk Folkepartis nuværende socialordfører, Dennis Flydtkjær, (se interview her).

Henrik Ib Jørgensen understreger, at Muskelsvindfonden som forening er imod prostitution, men at emnet bliver diskuteret heftigt blandt medlemmerne.

"I Muskelsvindfonden blander vi os ikke i, hvordan vi hver især dyrker sex med hinanden og andre, og hvis man tror, at et sexliv for mennesker med handicap kun kan foregå ved hjælp af prostitution, har man en meget begrænset forestilling om, hvordan mennesker relaterer til hinanden. Sagt med andre ord: Jeg synes, at det er urimeligt og diskriminerende, hvis mennesker med handicap forventes at have en mere afklaret og speciel holdning til prostitution, end resten af den danske befolkning har."

Login