Forstander vil have etableret børnecentre

BØRN: Større videndeling skal hjælpe sårbare børn og unge. Derfor lægger en behandlingsforstander nu op til at etablere børnecentre.

Møde i Velfærdsministeriet
Og der er noget, der tyder på, at Velfærdsministeriet har taget hans forslag om børnecentre til efterretning. Således har ministeriet inviteret Otto Bernt Juhl og hans medforfatter til forslaget, cand.scient.pol. Marie-Louise Bjørn, til et møde på mandag for at drøfte ideen nærmere. Et møde, som Otto Bernt Juhl ser frem til.

"Det gælder om at kunne lære af hinandens både fejl og erfaringer, og så samle det i en organisering, som hjælper det, der er opgaven, nemlig at tage sig af de børn og unge, der har vanskeligheder. Så jeg opfatter det bestemt positivt, at de har bedt os komme til en uddybende samtale," siger Otto Bernt Juhl.

Drastisk fald i antal af anbragte spædbørn
I sit arbejde som forstander på Bagsværd Observations- og Behandlingshjem har Otto Bernt Juhl gennem årene været vidne til en tendens, som han finder bekymrende. Antallet af anbringelser af spædbørn og småbørn er faldet markant. Og ifølge Otto Bernt Juhl er det ikke, fordi der bliver født færre børn af misbrugere og psykisk syge.

Login