Kommunalpolitiker skifter parti igen

Kommunalpolitikeren Tina B. Nielsen fra Albertslund går fra Danmarksdemokraterne til Dansk Folkeparti.

Tina B. Nielsen fra Albertslund vender hjem. 

Sådan lyder det fra hende i en pressemeddelelse fra Dansk Folkeparti. 

Kommunalpolitikeren vender nemlig tilbage til Dansk Folkeparti, efter hun sidste år i april meldte sig ind i Danmarksdemokraterne. 

"Det er her, jeg hører til," siger hun om beslutningen. 

Da Tina B. Nielsen blev valgt ind i Albertslund kommunalbestyrelse i 2021, var det som medlem af Dansk Folkeparti. Men i 2022 valgte hun at blive løsgænger grundet for meget "fnidder" i partiet, står der i pressemeddelelsen. 

{{toplink}}

Hun besluttede sig derefter at melde sig ind i Danmarksdemokraterne, men hendes holdninger passer ikke ind i det nye parti, udtaler hun. 

"Jeg er jo ikke typen, der går på kompromis med mine mærkesager, og da jeg for mere end 10 år siden for første gang blev medlem af DF, var det netop fordi, at det jeg stod for, var DF-politik. Og jeg må konstatere, at sådan er det stadig. Jeg er glad for at være kommet hjem til DF, der er blå bloks bløde hjerte," udtaler Tina B. Nielsen. 

Kommunalpolitikerens hjemkost bliver tager godt i mod af Dansk Folkepartis formand, Morten Messerschmidt. 

"Jeg er glad for at kunne byde Tina tilbage i Dansk Folkeparti. Hendes stærke lokale engagement er beundringsværdigt, og jeg er glad for, at vi nu igen vil kæmpe i fællesskab for Danmark. De senere års splittelse af højrefløjen har været skadelig, og jeg ser dette som endnu et positivt tegn på, at der nu må komme samling," lyder det i pressemeddelelsen. 

Forrige artikel Tidligere særlig rådgiver bliver pressechef i Socialdemokratiet Tidligere særlig rådgiver bliver pressechef i Socialdemokratiet Næste artikel Nicolai Wammen overtager særlig rådgiver fra Ane Halsboe Nicolai Wammen overtager særlig rådgiver fra Ane Halsboe
Nye beregninger: Populære elbiler sprænger milliardstort hul i statskassen

Nye beregninger: Populære elbiler sprænger milliardstort hul i statskassen

Staten er gået glip af et tocifret milliardbeløb som følge af afgiftsrabatten på de elbiler, der er ved at tage bilmarkedet med storm, viser beregninger fra Cepos. Politikerne bør anvise finansiering for de manglende skatteindtægter, mener professor, der peger på løsning, der vil være som at slå to fluer med ét smæk.