Folkemøde Møns formand trækker sig

Folkemøde Møn skal finde en ny formand. Efter fire år trækker Erik Harr sig nemlig fra posten. 

Erik Harr skal ikke længere være formand for Folkemøde Møn. 

Det oplyser folkemødet i en pressemeddelelse. 

"Alting har sin tid, og det har været fire super år, hvor vi har udviklet vores folkemøde. Både strategisk, indholdsmæssigt og organisatorisk. Jeg er glad for, at vi netop har afholdt et meget vellykket jubilæum, indstiftet vores nye Folkemøde Møn Prisen og har cementeret vores rolle som provinsens folkemøde," lyder det fra hovedpersonen selv, Erik Harr. 

{{toplink}}

Han rykker dog ikke så langt, da han fremover skal være folkemødets ambassadør, hvor han skal bidrage til Folkemøde Møns videre udvikling. 

Erik Harr stopper endeligt som formand til november, når der er valg til repræsentantskabet. 

I pressemeddelelsen står der, at folkemødet er i gang med at finde Erik Harrs afløser. 

Folkemøde Møn afholdes årligt i Stege med det formål at vise potentialerne i provinsen. Folkemødet kunne i august fejre tiårsjubilæum. 

Forrige artikel Rokade i den svenske regering: Her er de nye ministre  Rokade i den svenske regering: Her er de nye ministre Næste artikel Ny formand for landets største museumsforening
Nye beregninger: Populære elbiler sprænger milliardstort hul i statskassen

Nye beregninger: Populære elbiler sprænger milliardstort hul i statskassen

Staten er gået glip af et tocifret milliardbeløb som følge af afgiftsrabatten på de elbiler, der er ved at tage bilmarkedet med storm, viser beregninger fra Cepos. Politikerne bør anvise finansiering for de manglende skatteindtægter, mener professor, der peger på løsning, der vil være som at slå to fluer med ét smæk.