Anklagemyndigheden dropper sag mod tidligere Hummel-topchef

Næsten syv år gamle anklager mod forhenværende Hummel-direktør droppes nu af anklagemyndigheden. 

Efter næsten syv år dropper anklagemyndigheden nu tiltalerne mod tidligere Hummel-chef Søren Schriver.

Det skriver Søren Schriver og hans advokat Mikkel Nielsen i en fælles pressemeddelelse.

"Det er naturligvis forstemmende, at min klient har måtte vente i syv år på, at anklagemyndigheden nu når til den konklusion, at der ikke er hold i sagen. Det har vidtgående konsekvenser - både personligt og professionelt - at skulle gå i årevis og vente på en afklaring. Ikke mindst i lyset af, at anklagemyndigheden nu frafalder alle tiltaler," siger advokat Mikkel Nielsen. 

Han blev tilbage i 2017 bortvist fra virksomheden efter beskyldninger om svindel. Dengang lød anklagerne på, at Søren Schriver havde forsøgt at få en tyrkisk samarbejdspartner til at betale ham uden om Hummel.

Mikkel Nielsen har efter anklagerne krævet, at Hummels tyrkiske advokat kom til Danmark for at vidne i sagen, men det har advokaten afvist. Dette er én af grundende til, at anklagerne nu er afvist, skriver Mikkel Nielsen. 

Selv skriver Søren Schriver på LinkedIn.

"Det var ventet, og jeg er lykkelig."

Forrige artikel To uger efter regionsdirektørs afgang: Region Sjælland udpeger ny direktør To uger efter regionsdirektørs afgang: Region Sjælland udpeger ny direktør Næste artikel FOA skal have kampvalg til posten som forbundsformand FOA skal have kampvalg til posten som forbundsformand