Her er aftalen om beskæftigelsestilskuddet

AFTALE: Regeringen, Dansk Folkeparti, Venstre og Konservative er enige om en justering af beskæftigelsestilskuddet. Læs aftalen her.

Allerede for tre uger siden kunne Altinget | Kommunal fortælle, at regeringen, V, K og DF var blevet enige om en justering af beskæftigelsestilskuddet. Nu er aftaleteksten offentliggjort.

AFTALE OM JUSTERING AF BESKÆFTIGELSESTILSKUDDET 
Regeringen (Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti), Venstre, Dansk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti er enige om, at der bør gennemføres en justering af det beskæftigelsestilskud til kommunerne, der blev indført i forbindelse med, at kommunerne med virkning fra 2010 overtog finansieringsansvaret for de forsikrede ledige. Justeringen skal sikre fuld kompensation på landsdelsniveau af kommunernes udgifter på beskæftigelsesområdet, så der ikke opstår regionale skævheder i kompensationen til kommunerne. Endvidere skal grundlaget for fordelingen af grundtilskuddet i ordningen opdateres og forenkles.

Justering af beskæftigelsestilskuddet
Der er enighed mellem partierne om at foretage en justering af beskæftigelsestilskuddet, som indebærer følgende ændringer:

Login