Olie Gas Danmark åbner kontor i Esbjerg

KORT NYT: Brancheforeningen Olie Gas Danmark åbner kontor i Esbjerg. Målet er at styrke samarbejdet i branchen, siger direktøren.

Brancheforeningen Olie Gas Danmark fejrer åbningen af et nyt kontor på havnekajen i Esbjerg tirsdag 2. juni. Dermed kommer Olie Gas Danmark til at ligge side om side med flere af sine samarbejdspartnere, og det håber Martin Næsby, som er direktør i Olie Gas Danmark, udmønter sig i flere og bedre samarbejder på tværs af branchen:

”En stor del af vores industri ligger i Esbjerg, derfor er det også naturligt, at vi som brancheorganisation er til stede her. Jeg ser en stor værdi i, at vi kommer tættere på såvel medlemmer som samarbejdspartnere i og omkring Esbjerg. Det gælder særligt i forhold til arbejdet omkring sikkerhed, som er helt afgørende i denne branche,” siger Martin Næsby i en pressemeddelelse.

Olie Gas Danmark blev dannet ved en sammenlægning af Danish Offshore Industry og Danish Operators i 2012. Foreningen tæller mere end 70 virksomheder, herunder Mærsk Olie & Gas A/S og DONG Energy A/S.

Login