Global Wind Organisation vælger Danmark som hovedsæde

KORT NYT: Global Wind Organisation (GWO) har valgt Danmark og Vindmølleindustrien som base for deres kommende globale sekretariat.

Global Wind Organisation, der i 2009 blev stiftet af 13 store energiaktører, har valgt, at deres globale sekretariat skal ligge i Danmark hos brancheforeningen Vindmølleindustrien. 

"Vi har valgt Danmark og Vindmølleindustrien, fordi vi her får mulighed for at bo hos en særdeles velanset og professionel vindenergiorganisation, der har et meget bredt internationalt kontaktnet. Det er vigtigt, at GWO kommer godt og effektivt fra start, da der er stor efterspørgsel efter vores services, og det regner vi med, at Vindmølleindustrien kan hjælpe med," udtaler Claus Rose, der er formand for GWO, i en pressemeddelelse.

Fra Danmark skal organisationen sikre bedre og mere ensartede træningsstandarder i vindindustrien. Det nye GWO-sekretariat vil fremadrettet have til huse i Vindmølleindustriens sekretariat på Frederiksberg, hvorfra arbejdet med at udvikle og forbedre træningsmetoder vil tage udgangspunkt.

Login