Denne uge på Energi og Klima (44)

DET SKER: Ministeren får præsenteret resultaterne af et forskningsprojekt om Danmarks omstilling til vedvarende energi, og han skal deltage i forskellige møder omhandlende regeringens kommende energiudspil. Derudover byder ugen på Dansk Vand Konference 2011 og Vindtræf.

Derudover skal ministeren deltage i en række møder både internt i regeringen og i ministeriet samt mødes med forskellige interessenter på klima- og energiområdet. Omdrejningspunktet for disse møder vil være et udspil fra regeringen om en ny energiaftale, der forventes at blive præsenteret senere på året.

Folketinget
Fredag den 4. november afholdes der møde i Folketingets Europaudvalg, og på dagsordenen er der to punkter af relevans for klima- og energiområdet. Det drejer sig dels om en orienterende debat om Energibeskatningsdirektivet. Derudover får udvalget indblik i Rådskonklusionerne i forbindelse med en afrapportering om klimaopstartsfinansiering.

Der er i skrivende stund ikke fastsat andre aktiviteter i Folketinget i uge 44, der har relation til klima- og energiområdet.

Login