Denne uge på Energi & Klima (45)

DET SKER: Ministeren tager på ministerrejser til Bruxelles og Berlin, som primært omhandler det kommende danske EU-formandskab. Derudover byder ugen på DAKOFA-konference og Nordisk Klimadag 2011.

Ministeren
Mandag den 7. november kl 7.45 skal Klima- Energi- og Bygningsminister Martin Lidegaard (R) mødes med liberal-demokraten Chris Davies, som er medlem af Europa-Parlamentet. Senere samme dag mødes han med regeringens Formandskabsudvalg. Derudover har han kl 16.45 møde med politiske grupper fra Europa-Parlamentet, hvorefter han kl. 20.00 tager på ministerrejse til Bruxelles. 

Her har han tirsdag den 8. november møde med en række MEP'ere om EU-formandskabet og et bilateralt møde med den franske energiminister. Derudover deltager han i EU-China High Level Conference og har middag med kommissær Günther Öttinger og den kinesiske energiminister Lie Tienan.

Onsdag den 9. november tager han på ministerrejse til Berlin, som blandt andet byder på et møde om formandskabet med den tyske energiminister Phillip Rösler.
Torsdag og fredag deltager ministeren i en række interne møder med regeringen.

Login