Brancheforening efterlyser smart grid-handling

SMART GRID: Vi er placeret i et vadested, lyder det fra Branchefællesskab for Intelligent Energi, der ærgrer sig over regeringens reguleringseftersyn først er færdigt i 2014. Det er det, vi kan nå, lyder det fra SF.

Sådan lyder det fra medlemmerne i Branchefællesskab for Intelligent Energi. Her svarer 75 procent af medlemmerne i en ny undersøgelse af Userneeds-rundspørge, at de forventer vækst inden for de kommende to år. Medlemsvirksomhederne vægter dog samtidig de politiske rammebetingelser som den højeste motor for at kunne skabe den forventede vækst.

Derfor er det ærgerligt, at politikerne har bestemt, at det tidligst bliver i 2014, der kommer en ny økonomisk regulering af netvirksomhedernes smart grid-aktiviteter. Det er nemlig der, det såkaldte reguleringseftersyn ventes færdigt.

"Det er godt to år, hvor vi er i et vadested og skal vente på, nogle rammebetingelser falder på plads. Det er lang tid at vente, og det er ærgerligt, når der nu er et stort vækstpotentiale," siger Morten Baadsgaard Trolle, branchechef i Intelligent Energi.

Login