Her er efterårets skribenter på Altinget Klima

Caroline Bessermann bliver en del af det stærke panel af skribenter på Altinget Klima. De vil dette efterår debattere aktuelle emner og problemstillinger inden for klimapolitikken og den grønne dagsorden. Læs mere om skribenterne her.

Altinget Klima opruster med endnu en skarp skribent dette efterår og byder velkommen til Caroline Bessermann, som er aktiv i den Grønne Ungdomsbevægelse og studerer klimaændringer.

Den unge aktivist har allerede gjort sig bemærket ved at udskælde Altingets læsere om deres rejsevaner over sommeren. Nu bliver hun en del af det fagtunge hold af klimaskribenter på nichen, som fortsat udgøres af Marie Louise Gammelgård-Larsen, Connie Hedegaard, Svend Elberg Thomsen og Anna Ebbesen.

De fem skribenter skal ikke lede længe efter aktuelle emner at skrive om, for efteråret byder på rigeligt inden for det klimapolitiske. Hvad skal der ske med de videre forhandlinger og implementeringen af den grønne trepart? Skal klimaloven revideres forud for 2025? Vil COP29 blive en op- eller nedtur for den globale klimaindsats? Og hvordan står det til med at nå 2025-målene?

Login