DBU til nyvalgte kommunalpolitikere: Prioriter fodbolden. Den skaber sammenhængskraft

Fodbold kan gøre endnu større forskel og øge sammenhængskraften lokalt. Men det kræver styrkede faciliteter og klare strategier i kommunerne, skriver seks af DBU's lokalformænd i en appel til de nyvalgte kandidater i kommunerne.

Fodbold kan virkelig gøre en positiv forskel i en kommune, hvis den dyrkes og prioriteres højt. Foreningsidrættens rammer og vilkår bliver i høj grad fastlagt på kommunalt niveau i Danmark, og derfor er det vigtigt, at fodbold og andre former for foreningsidræt i øvrigt kommer højt op på agendaen, når de mange nye kommunalbestyrelser og udvalgsposter bliver besat.

Vores ønske er, at de mange nyvalgte kommunalpolitikere landet over har fodbold og de mange positive sideeffekter i tankene, så den prioriteres og tænkes ind i diverse kommunalpolitiske sager, som ligger foran dem, uanset om kommunen hedder Læsø eller København.

For fodbold er i dag meget mere end blot et spil med en bold, og det rækker langt ud over kridtstregerne. Fodbold er et kæmpestort fællesskab, som samler folk uanset baggrund og skaber bevægelse.

Login