Ellemanns særlige rådgiver stopper

Når Jakob Ellemann-Jensen forlader Forsvarsministeriet og rykker ind i Økonomiministeriet, følger Rasmus Bebe ikke med som særlig rådgiver for Venstre-formanden.

Det bliver kun to ud af Jakob Ellemann-Jensens tre særlige rådgivere, der følger med, når Venstre-formanden rykker ind Økonomiministeriet. 

Rasmus Bebe, der har været særlig rådgiver i Ellemanns tid som forsvarsminister, fortsætter ikke i jobbet. Det oplyser han i et opslag på Linkedin.

"Efter tre intense år med Venstre er det tid til at takke af og prøve kræfter med noget nyt. Jeg har nydt til hele. Både op- og nedture. Krisehåndtering og sejre, der skulle fejres," skriver han. 

Rasmus Bebe har været særlig rådgiver for Jakob Ellemann-Jensen siden december 2022. Han bliver erstattet af Alexander Reventlov, der indtil nu har fungeret som særlig rådgiver for Troels Lund Poulsen i Økonomiministeriet. Her fortsætter han altså nu som særlig rådgiver for Jakob Ellemann-Jensen.

Det betyder, at Jakob Ellemann-Jensen trio af særlige rådgivere nu udover Alexandet Reventlov består af Chris Borup Preuss og Magnus Ulvemann.

De blev begge hevet ind forud for Venstre-formandens tilbagevenden til dansk politik i august efter et halvt års stresssygemelding.

Forrige artikel Tidligere forsvarsattaché overtager styringen for Hærens Officersskole Tidligere forsvarsattaché overtager styringen for Hærens Officersskole Næste artikel Fire måneder senere: Moderaterne udpeger ny kulturordfører Fire måneder senere: Moderaterne udpeger ny kulturordfører