Virksomheder ind i uddannelse på Aalborg Universitet

SPONSERING: Nyt sponsorprogram skal styrke energiuddannelsen på Aalborg Universitet. I bytte får virksomheder stillet forskere til rådighed.

Her har ti hovedsageligt globale energivirksomheder meldt sig som sponsorer af uddannelsen til energiingeniør for på den måde at være med til at sikre, at der er tilstrækkeligt velkvalificerede kandidater inden for energiområdet til fremtidens arbejdsmarked.

"Vi har følt, at der har været behov for at få en synlig opbakning fra aftagerne af vores kandidater. Vi vil gerne signalere over for de studerende, at alt den her snak om energi ikke bare er varm luft, men at der også står virksomheder bag, der er interesseret i at ansætte dem, når de er færdige. Desuden vil vi gerne opdyrke en kultur, som er lidt fraværende i Danmark, men som man ser meget af i udlandet, hvor virksomhederne er mere inde omkring uddannelserne på universiteterne, siger formand for programmet, Lasse Rosendahl, AAU.

Øget markedsføring 
Med sponsorpenge i ryggen fra virksomheder som Vestas, Danfoss, Simens og FLS Industries vil instituttet i fremtiden tilbyde de studerende en pulje penge, de kan søge fra til studieture eller andre ikke budgetlagte aktiviteter.

Login