Her er Altinget | Forskning & Innovations nye debatpanel

DEBATPANEL: Altinget | Forskning & Innovation har samlet et panel af skarpe debattører, som frem mod sommerferien er klar til at diskutere væsentlige problemstillinger på området. Mød de nye paneldeltagere her.

Til det formål har vi samlet et bredt panel af skarpe tunger på området.

Her er alle panelets deltagere:

<img align="left" src="@nyimg=11011@" /> Jannik Schack Linnemann. Forskningspolitisk chef i Dansk Erhverv.
Jannik Schack Linnemann er fagchef for Dansk Erhvervs politiske interessevaretagelse inden for forskning, videregående uddannelse og innovation.
Han er oprindelig uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet i 1997. Siden har han blandt andet været fuldmægtig i Undervisningsministeriet fra 1997 til 2001. Herefter fulgte en del år i Videnskabsministeriet, hvor han blandt andet fungerede som ministersekretær for Helge Sander fra 2003 til 2005.
Jannik Schack Linnemann kom i juli 2005 til Dansk Handel & Service, der altså siden hen blev til Dansk Erhverv.


<img align="left" src="@nyimg=11012@" /> Kirsten Brosbøl. Forskningsordfører for Socialdemokraterne.
Kirsten Brosbøl har været medlem af Folketinget for Socialdemokraterne siden 2005. Siden 2007 har hun fungeret som sit partis ordfører for forskning og videregående uddannelser. Kirsten Brosbøl blev i 2005 cand.scient.soc fra Roskilde Universitet. Allerede i 2003 havde hun imidlertid færdiggjort en master i freds- og konfliktstudier fra University of Sussex, Storbritannien. Fra 2004 til 2005 arbejdede hun som politisk konsulent for de danske socialdemokrater i Europa-Parlamentet.


<img align="left" src="@nyimg=11013@" /> Per Holten-Andersen. Rektor på Copenhagen Business School.
Den 1. Januar 2012 tiltrådte Per Holten-Andersen stillingen som rektor ved CBS.
Hertil kom han fra en stilling som dekan for Det Biovidenskabelige Fakultet på KU (KU-LIFE). Fra 2002 til 2006 var han rektor på KVL - Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. Per Holten-Andersen er født i 1952. I 1979 blev han kandidat i skovbrug (cand.silv) fra KVL. I 1984 fulgte en HD i Finansiering og Kreditvæsen, inden han i 1990 modtog en ph.d.-grad for afhandlingen "Inflation and Taxation in Forest Economics". Per Holten-Andersen er blandt andre tillidsposter blandt andet medlem af og præsident for ELLS' (European League of Life Sciences) bestyrelse.


<img align="left" src="@nyimg=11014@" /> Jesper Højberg Christensen. Stifter af og bestyrelsesformand for Advice A/S.
Jesper Højberg Christensen, født i 1955, er en af kommunikationsbranchen "grand old men". Han er oprindelig mag. art. i litteraturvidenskab og dansk fra KU. Han har været adj. professor på CBS og har været underviser og censor ved flere af landets universiteter. Mest kendt er han måske for at have startet og ledet en række vækst- og vidensvirksomheder, bl.a. K-forum, Advice A/S og Academy A, hvor han i dag er bestyrelsesformand. Samtidig er han blandt andet medlem af Akkrediteringsrådet, der skal sikre kvaliteten af landets videregående uddannelser ligesom han også er formand for DI's kompetencepanel.


<img align="left" src="@nyimg=11015@" /> Ulf Hedetoft. Dekan for Det Humanistiske Fakultet, KU.
Professor Ulf Hedetoft har siden august 2011 været konstitueret dekan på Det Humanistiske Fakultet på KU. Fra den 1. maj i år er den stilling gjort permanent, sådan at han efter planen forsætter som dekan frem til 2017. Ulf Hedetoft er født i 1946 og har en lang akademisk karriere bag sig. Han er dr. phil. i nationalisme- og europastudier fra AAU og cand.phil. i engelsk fra KU. Hans forskning har særligt fokus på studiet af nationale identiteter, migrationsprocesser og kulturel og politisk globalisering. Inden han blev konstitueret dekan på Det Humanistiske Fakultet, var han institutleder på fakultetets SAXO-institut i fire år. Inden da har han blandt andet været institutleder og professor på Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold ved AAU.

Login