DIIS blandt verdens ti mest indflydelsesrige tænketanke

KORT NYT: DIIS rykker op på listen over verdens førende tænketanke. Ny rapport placerer således instituttet som nummer ti på listen over tænketanke uden for USA.

"Jeg er meget glad for, at vores forskningsarbejde vækker bred anerkendelse. I de senere år har Go To Think Tanks rangliste fået stadig større betydning, og jeg hilser initiativet med at forsøge at sammenligne de mange forskellige forskningsinstitutioner velkommen."

Det siger direktør for DIIS Nanna Hvidt i en pressemeddelelse på baggrund af instituttets topplacering.

Gennem en årrække har DIIS ligget højt på listen over de mest indflydelsesrige tænketanke i verden, og i år er instituttet placeret endnu højere på ranglisten.

University of Pennsylvania udgav i slutningen af januar sin årlige rapport Go To Think Tank Index, hvor globale institutter og tænketanke bliver bedømt på en række forskellige kriterier. I dette års udgave indtager DIIS pladsen som nummer ti på listen over tænketanke uden for USA. Sidste år lå instituttet på en 25.-plads. 

På den samlede rangliste over verdens tænketanke er placeringen i år nummer 39. Det er en lille fremgang fra 42.-pladsen sidste år.

Login