Denne uge på Forskning og Innovation (47)

DET SKER: Ministeren for forskning, innovation og videregående uddannelser besøger Aarhus. Derudover er der udvalgsmøde samt konference om sundhedsteknologi i fremtiden.

Ministeren
Mandag 21. november besøger ministeren for forskning, innovation og videregående uddannelser, Morten Østergaard (R), flere uddannelsessteder i Aarhus. Således kan Aarhus Universitet, Erhvervsakademi Aarhus og VIA University College se frem til ministerbesøg. Efter at have besøgt de to uddannelsessteder har ministeren træffetid mellem kl. 16 og 18 på Café Stiften i Aarhus.

Torsdag 24. november skal ministeren overrække Carlsbergs Mindelegats Scholarships og holde tale. Senere samme dag vil også ministeren overrække Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskabs sølvmedalje.

Folketinget
Tirsdag 22. november vil der være 1. behandling af to lovforslag fra uddannelsesministeren.

Torsdag 24. november afholdes møde nr. 2 i Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. På dagsordenen er samråd med ministeren for forskning, innovation og videregående uddannelser om EU-rådsmødet den 5.-6. december 2011.

Andre arrangementer
Mandag 21. november afholder Ingeniørforeningen IDA debatarrangement med titlen Sundhedsteknologi 2020 - på vej mod vision 2020. Ingeniørforeningen har det seneste år arbejdet med temaet "Sundhedsteknologi 2020 - Engineering Life Care", og nu skal de foreløbige resultater og konklusioner have en kritisk gennemgang.

Torsdag 24. november uddeles Hedorf Fonds Pris for Transportforskning 2011 på Christiansborg. Formålet med prisen er at bidrage til en øget forskningsindsats på transportområdet. Prisen uddeles til en internationalt anerkendt og etableret forsker, der har gjort sig særligt fortjent ved en betydelig indsats inden for udviklingen af transportområdet i Danmark.

Fredag 25. november afholder Nationalt Videnscenter for Demens konference. Forskningskonferende 2011 - Fokus på adfærdsforstyrrelser sætter fokus på forskning, som ud fra forskellige vinkler bidrager til forståelsen af adfærdsforstyrrelser ved demenssygdomme og behandlingen af disse.

Login