Brugerdreven it-innovation sætter RUC på verdenskortet

VERDENSKLASSE: I en ny undersøgelse kommer RUC ind på top 100 inden for forskning i informationssystemer.

Forskningsgruppen "Brugerdreven it-innovation" har med forskning og undervisning i informatik og design sat internationalt fokus på RUC.

I den netop offentliggjorte undersøgelse "Information Systems Research Rankings" kommer Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier (CBIT), ind på top 100 i verden inden for forskningsområdet informationssystemer, når man ser på publikationer i verdens bedste tidsskrifter.

Professor og forskningsgruppeleder Jan Pries-Heje er placeret som den bedst placerede dansker og som nr. 51 i verden, og også hvis man tager de seks bedste tidsskrifter med i beregningen, ligger Jan Pries-Heje i top 100 i verden:

"Hvis man regner med, at der er 5-6000 aktive forskere verden over inden for det her felt, så er jeg da fantastisk glad for at være blandt de en til to pct. bedste i verden," siger Jan Pries-Heje i en pressemeddelelse.

Han glæder sig især over, at den fornemme placering er opnået ved praksis- og problemorienteret forskning, der både er relevant og bliver brugt i mange projekter og organisationer, og som samtidig kan publiceres i verdens bedste tidsskrifter.

Login