Kirsten Rohde Jensen

Æbleavler, Fhv. medforfatter på EU-Karnov om Den Økonomiske og Monetære Union (2000-13)

Uddannet: Cand.jur. (Aarhus Uni. 1986), Master of Laws (Queen Mary & Westfield College, London 1992)

Meritter: Vicepræsident, Det Danske Gastronomiske Akademi (2017-), formand for Kjeld Mortensens Fond (2016-)

Født 1. januar 1959, København

Artikler om Kirsten Rohde Jensen

Ny Blå Bog: Fem fra gastronomi livsvarigt optaget

147 nye navne blev det til i årets udgave af Kraks Blå Bog fra Gads Forlag. Som altid samler interessen sig om, hvem der blev optaget - og ikke mindst hvem der ikke blev. Den gastronomiske verden kan mønstre fem nye navne til opslagsværket.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal