Mangel på arbejdskraft i fødevarebranchen


L&F: I fødevareklyngen kan du gøre en forskel

L&F: I fødevareklyngen kan du gøre en forskel

DEBAT: Det skal være en soleklar realitet, at fødevareerhvervet kan tilbyde unge en lang række af jobmuligheder, hvor de kan gøre en forskel og få et meningsfyldt arbejdsliv, skriver Karen Hækkerup, administrerende direktør, Landbrug og Fødevarer.

NNF: Fødevareindustrien har det, de unge vil have

NNF: Fødevareindustrien har det, de unge vil have

DEBAT: Fødevarebranchen er sjældent de unges førstevalg, når det kommer til uddannelse. I branchen skal vi blive bedre til at fortælle de unge, at det er meningsfuldt at arbejde med mad, samtidig med at en karriere inden for fødevareerhvervet kan føre alverdens steder hen, skriver Ole Wehlast.

FødevareDanmark: Manglen på håndværkere nærmer sig katastrofen

FødevareDanmark: Manglen på håndværkere nærmer sig katastrofen

DEBAT: Behovet for faglært arbejdskraft er ikke blevet mindre, og med udsigten til også at mangle østeuropæiske arbejdere er det på tide, at vi ser i øjnene, at samfundet står over for noget, som efterhånden ligner en katastrofe, skriver Torsten Buhl.