Rohde: Bendtsen vil privatisere månen

Venstres politiske ordfører, Jens Rohde, er tosset på den Konservative leder Bendt Bendtsens, der har sammenlignet Rohde med en Socialdemokrat. "Jeg vil fandeme ikke kaldes for socialdemokrat", fastslår Rohde og sammenligner Bendtsens politik med at ville privatisere Månen.

I følge Jens Rohde kommer Bendt Bendtsen med urealistiske forslag, som ikke kan gennemføres. Derfor er Venstres kurs mere fornuftig: Små, men realistiske skridt i retning af et mere borgerligt, liberalt Danmark.

»Man kan skrue sig så højt op i masten, at man ikke får gennemført noget. Det var det, vi lærte af den borgerlige regering i 80'erne. Virkeligheden er jo, at vi gennemfører i dag langt mere borgerlig, liberal politik, end man gjorde i 80'erne«, siger Jens Rohde.

»Dengang lavede man danmarkshistoriens største skatteplan. Den blev ikke til noget. Skatterne steg og steg og steg. Dengang ville man regelbureaukratiet til livs. Det steg. I dag har vi bare nogle mere realistiske målsætninger, men så når vi til gengæld målene«.

Login