Ny på tinge: Lars Dohn

INTERVIEW: Med valget i september blev der plads til hele 69 nye folketingsmedlemmer på Christiansborg. En af dem er Enhedslistens 61-årige bolig- og kommunalordfører Lars Dohn. Læs her, hvordan han mener, man kan vende tvangsauktioner til noget positivt.

Her er den ihærdige folkeskolelærer blandt andet blevet udpeget som sit partis boligordfører. Læs her, hvad han mener om en række aktuelle problemstillinger på området:

Ingen af de nuværende folketingsmedlemmer bor i alment boligbyggeri. Det er problematisk og har indflydelse på den førte politik, lyder en del af kritikken. Hvad mener du om dette rationale?

"Det er udtryk for en social opdeling igennem boligpolitikken ved, at der bliver en større og større opdeling af befolkning i den almene boligsektor og i de øvrige boligformer.

Jeg har selv boet i alment byggeri af tre omgange, så jeg har erfaring med det. Daglig er jeg formand for Lejernes LO i Herning, hvor jeg kører mange sager i forhold til den almene sektor, så kendskabet til det er tilstede".

Login