Her er regeringens boligaftale

DOKUMENTATION: Regeringen har indgået en aftale med et bredt flertal om at øge Landsbyggefondens renoveringsramme med fire milliarder kroner. Læs aftalen her.

I formiddags nåede partierne bag boligaftalen frem til en ny aftale om at forhøje Landsbyggefondens renoveringsramme med fire milliarder for at sætte gang i beskæftigelsen.

Aftalen rummer blandt andet en anderkendelse af de almene boligerorganisationers samarbejde med Dansk Bygggeri om at sikre praktikpladser i forbindelse med renovering. 

Desuden er der blevet indføjet et afsnit i aftalen om, at udviklingen i antallet af praktikpladser i forbindelse med Landsbyggefondens renoveringer skal overvåges. 

Boligaftalekredsen tæller alle partier i Folketinget på nær Enhedslisten. 

Forrige artikel Denne uge på By & Bolig (16) Denne uge på By & Bolig (16) Næste artikel Borgerlige vil reformere boligskat Borgerlige vil reformere boligskat
Grønt overblik: Det skal du holde øje med

Grønt overblik: Det skal du holde øje med

Minister skal i samråd om kontroversiel forskningsrapport om bundtrawling, Transportudvalget rejser til Tyskland og to partier på højrefløjen mødes i weekenden. Her er, hvad du skal holde øje med i den kommende uge.