Denne uge på Byg & Bo (43)

DENNE UGE: By- og Boligudvalget skal i denne uge holde dets første møde, og der afholdes konference i Vollsmose om strategier for udsatte boligområder.

Den nye minister for by-, bolig og landdistrikter, Carsten Hansen (S), deltager i denne uge i en række aktiviteter. Tirsdag er han paneldeltager ved PensionsDanmarks TR-forum på Hotel Nyborg Strand. Lørdag skal han holde et oplæg ved CO-industris støberikonference i Videbæk. Søndag åbner ministeren LO's kongres i Aalborg Kongrescenter.

Første udvalgsmøde
Ugen byder også på det første udvalgsmøde i By- og Boligudvalget, der holdes tirsdag. På mødet vil der blive drøftet lejeres indbetalinger til depositum, forudbetalt leje, mv. Derudover skal udvalget godkende en rejserapport for det forrige udvalgs studietur til Schweiz og Sydtyskland tidligere i år.

Klima-, Energi- og Bygningsudvalget holder onsdag dets andet møde. Dagsordenen står på vindmøller og andre energikilder.

Ghettoisering
Den nye minister for by, bolig og landdistrikter vil sætte fokus på ghettoerne, bl.a. ved at omdøbe dem til udsatte boligområder. Hvis man vil høre mere om strategier for at løse problemerne omkring de udsatte boligområder, så holder Statens Byggeinstitut onsdag en konference i Vollsmose Kulturhus om netop det emne.

Dansk Center for Herregårds-forskning holder konference på Hindsgavl Slot d. 26. oktober om herregårde igennem tiderne.

Login