Denne uge på Bolig (47)

DET SKER: Denne uge skal ministeren for by, bolig og landdistrikter bl.a. besøge Assens kommune. Derudover er der udvalgsmøde og konference om byggeri af fremtidens plejebolig 2011.

Ministeren
Mandag d. 21 november skal ministeren for by, bolig og landdistrikter, Carsten Hansen (S), besøge Assens Kommune.

Tirsdag d. 22 november er ministeren indkaldt til åbent samråd i Udvalget for Landdistrikter og Øer. Læs mere længere nede.

Ministeren afrunder ugen med en endnu ikke fastlagt tur til Poznan i Polen d. 24-25. november hvor han vil deltage i et ministermøde.

Folketinget
Tirsdag d. 22 november afholdes der åbent samråd i udvalget for Landdistrikter og Øer. Udvalget har anmodet ministeren om at redegøre for, hvilke initiativer ministeren vil tage i dette folketingsår, som i væsentlig grad vil vedrøre vilkårene for og udviklingen i landdistrikterne, samt hvilke overvejelser ministeren i øvrigt gør sig med hensyn til landdistrikterne.

Andre arrangementer
Tirsdag d. 22. november afholder Nohr-Con Konference om byggeri af fremtidens plejebolig 2011. Konferencen vil søge at sætte fokus på udfordringerne for konstruktionen af plejeboliger i fremtiden. Konferencen finder sted i København.

Torsdag d. 24. november afholder Dansk Byplan Laboratorium kurset Danske byers udfordringer. Kurset henvender sig til erfarne planlæggere og sætter fokus på emner som: Planlægningens stigende kompleksitet og nødvendigheden af innovative løsninger.

Torsdag d. 24. november afholder Statens Byggeforskningsinstitut Første møde i PCB-interessentnetværket. På mødet vil der blive givet en generel orientering om status for arbejdet med PCB forurening i boliger, institutioner, skoler og kontorer.

Login