Denne uge på Bolig (46)

DET SKER: Denne uge skal ministeren for by, bolig og landdistrikter bl.a. til SFI-konference, hvor han skal præsentere sine visioner for boligpolitikken. Derudover er der udvalgsmøde, og Dansk Byplanlaboratorium fylder 90 år.

Ministeren
Onsdag 16. november skal ministeren for by, bolig og landdistrikter, Carsten Hansen (S), til samråd i beskæftigelsesudvalget. Finn Sørensen (EL) har bedt ministeren redegøre for årsagerne til den fortsatte stigning i antallet af udsættelser og endvidere spurgt, om ministeren vil sikre, at kommunerne får mulighed for og ret til at hjælpe med at betale husleje til personer, der er i fare for at blive udsat af deres bolig.

Torsdag 17. november deltager Carsten Hansen i SFI's konference "På Kanten af Boligmarkedet", hvor han skal holde oplæg om sine visioner for boligpolitikken. Samme dag skal ministeren klippe snoren og indvie skolen Munkegårdens nye bygninger i Brenderup.

Folketinget
Tirsdag 15. november holder by- og boligudvalget sit tredje møde. På mødet vil man blandt andet diskutere et projekt om flere praktikpladser for unge i udsatte boligområder, deltagelse i konferencen "Mipim - building global opportunities" i Cannes og forrentning af lejernes depositum.

Login