Denne uge på Bolig (16)

DET SKER: Tirsdag kan du deltage i et debatarrangement om barrierer for byomdannelse i København. Torsdag til fredag afholder Dansk Risikorådgiver en konference om "Det skæve Danmark", hvor ministeren for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen (S) holder tale.

Ministeren
Mandag 16. april vil ministeren for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen holde tale ved AC's og Akademikerkampagnens konference om små og mellemstore virksomheder og højtuddannede i yderområderne i Middelfart.

Senere på dagen står programmet på ministerbesøg i Køge. Carsten Hansen skal bl.a. besøge boligområderne Ellemarken og Karlemoseparken, hvor han skal høre om den boligsociale indsats.

Torsdag 19. april vil ministeren holde tale ved konferencen 'Det skæve Danmark', som Danske Risikorådgivere afholder i Nyborg.

Folketinget
Der vil ikke blive behandlet lovforslag i Folketinget, som omhandler Ministeriet for By, Bolig Landdistrikter.

Torsdag 19. maj afholder By- og Boligudvalget Ekspertmøde. Udvalgsmødet foregår i lokale 2-145 på Christiansborg kl. 13.00 til 15.30. Dagsordenen for mødet er endnu ikke ukendt. Du kan læse mere om udvalgsmødet her, når programmet bliver offentliggjort. 

Andre arrangementer
Mandag 16. april til onsdag 18. april kan du komme til kursus for projektledelse. Kurset henvender sig til ledende medarbejdere hos totalentreprenører, rådgivende ingeniører og arkitekter med nogen erfaring i projekteringsledelse.

Tirsdag 17. april afholdes i alt fem arrangementer, som kort vil blive præsenteret i nedenstående:

Statens Byggeforskningsinstitut kursus om lydisolering mellem boliger i nybyggeri. Kurset giver den nyeste viden om byggetekniske løsninger, der opfylder bygningsreglementets krav til luft- og trinlydisolering. 

Dansk Byplan Laboratorium afholder et debatarrangement om barrierer for byomdannelse i København. 

Konference om konference om indeklima og sundhed i boliger af Statens Byggeforskningsinstituts. Konference sætter fokus på øget samarbejde mellem indeklimaforskerne og byggebranchen.

Kursus: Forsinkelser og dagbøder i byggeriet af Nohr-Con ApS. Dette er et halvdagskursus, hvor du får en grundig gennemgang af reglerne for fristforlængelse og dagbøder med udgangspunkt i AB92 og belyst ud fra praktiske eksempler.

Temadag: Fremtidens bolig af FORCE Technology. Temadagen foregår på Aalborg Universitet, og omhandler substitution af traditionelle byggematerialer med polymere materialer. Temadagen tager udgangspunkt i at udskifte delelementer i byggeriet, hvor det vil være hensigtsmæssigt at udskifte med polymere materialer.

Onsdag 18. april afholdes der to arrangementer:

Konference: Fremtidens Holspitalbyggeri. Til konferencen kan får du et overblik over hospitalsbyggeri nu og i fremtiden - investeringer for milliarder og mest mulig sundhed for pengene. Arrangementet foregår på Radisson Blu Royal Hotel i København.

Kursus om fundering af mindre bygninger af Statens Byggeforskningsinstitut. Deltag i kursuset og få den nyeste viden om de grundlæggende forhold, som skal tages i betragtning ved fundering i henhold til BR10 og den europæiske standard for geoteknik Eurocode 7. 

Torsdag 19. april afholdes en workshop, der omhandler mødet med de demografiske forandringer på Blu Radission Fredensborg hotel i Rønne på Bornholm. Workshoppen omhandler udkantsområders muligheder for at møde de demografiske udfordringer.

Fra torsdag 19. april til fredag 20. april afholdes to-dages risikostyringskonference om det skæve Danmark - og de risici dette medfølger. Dansk Risikorådgiver er arrangør og de har bl.a. inviteret ministeren for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen på talerstolen.

Login