Denne uge Bolig (19)

DET SKER: Torsdag 10. maj deltager ministeren for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen (S) i forhandlingerne med Folketinget om regional- og landdistriktspolitiske redegørelse 2012.

Ministeren
Mandag 7. maj besøger ministeren for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen (S) Holstebro, hvor han orienteres om projekterne "Teen Town" og "Fremtidens Landsby" og senere skal besøge boligerne ved 'Trekantsområdet' for blandt at høre om helhedsplanen for boligområdet.

Projektet "Teen Town" skal få flere unge i Holstebro-området til aktivt at tage del i udviklingen af deres lokalområde og skabe et mere attraktivt ungdomsmiljø i landdistrikterne.

Torsdag 10. maj deltager ministeren ved forhandlinger i Folketinget om regional- og landdistriktspolitisk redegørelse 2012.

Folketinget
Tirsdag 8. maj afholder Udvalget for Småøer møde med sammenslutningen af Danske småøer. Udvalgsmødet begynder kl. 09.30 i lokale 2-133 og forventes at slutte kl. 10.30.

Dagsorden for programmet opdateres løbende her.

Torsdag 10. maj begynder Folketingets forhandling om ministeren for by, bolig og landdistrikters redegørelse om regional- og landdistriktspolitik for 2012. (R 12)

Redegørelsen kan læses her

Andre arrangementer
Onsdag 9. maj afholder Statens Byggeforskningsinstitut et kursus om fugt i bygninger. Bygningsreglement 2010 stiller krav om, at bygninger opføres fugtsikre. Hvordan det bør ske, er beskrevet i SBi-anvisning 224 "Fugt i bygninger".

I dagen fra 10. - 12. maj vil Messecenter Herning åbne dørene for en fagmesse for entreprenører og håndværk. Maskinleverandørerne og MCH Messecenter i Herning tilbyder i fællesskab en fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen.

Login