Tidligere K-spindoktor stopper som kommunikationschef i 7-Eleven

Annette Juhler Kjær stopper som chef for kommunikation, CSR og public affairs i 7-Eleven Danmark.

I 2023 startede Annette Juhler Kjær i en nyoprettet stilling som chef for kommunikation, CSR og public affairs i 7-Eleven Danmark, med formålet om at styrke kædens bæredygtige agenda.

Lidt over et år senere stopper Annette Juhler Kjær i selvsamme stilling.

Det skriver Annette Juhler Kjær på LinkedIn.

"Det har været en fantastisk opgave at rykke med det grønne og det vildeste årsprojekt hos 7-Eleven," skriver Annette Juhler Kjær, der genoptager arbejdet som fuldtids-selvstændig i kommunikationsvirksomheden Juhlers.com.

Annette Juhler Kjær er tidligere journalist på DR og TV2, og blev i 2004 særlig rådgiver for daværende vicestatsminister og økonomi- og erhvervsminister, Bendt Bendtsen.

Hun stillede op som folketingskandidat for Konservative i Sjællands Storkreds i 2022, men blev ikke valgt ind.

Stillingen som chef for kommunikation, CSR og public affairs i 7-Eleven bliver ikke genbesat. I stedet overtager nuværende marketingschef, Tine Gutfeldt, ansvaret for 7-Elevens kommunikation.

{{toplink}}

Forrige artikel Dansk astrofysiker modtager prestigefyldt videnskabspris Dansk astrofysiker modtager prestigefyldt videnskabspris Næste artikel Efter mediestorm: Jørgen Ejbøl trækker sig som formand for Jyllands-Postens Fond Efter mediestorm: Jørgen Ejbøl trækker sig som formand for Jyllands-Postens Fond