Tidligere folketingsmedlem bliver direktør i Dekra

Tidligere folketingsmedlem (V) og borgmester i Lejre Kommune, Jens Hald Madsen, er blevet direktør for strategi og innovation i brancheorganisationen Dekra. 

Brancheorganisationen Dekra har udvidet direktionen med tidligere folketingsmedlem og V-borgmester i Lejre Kommune, Jens Hald, som deres nye direktør for strategi og innovation.

Det skriver Dekra i en pressemeddelelse.

I det nye arbejde skal Jens Hald udvikle strategier og arbejde med nye forretningsområder. Og han glæder sig til at komme i gang. 

"Med de kompetencer og den erfaring som jeg har, vil jeg ikke lægge skjul på, at det er et drømmejob for mig," siger han.

I de sidste 12 år har Jens Hald Madsen drevet sin egen konsulentvirksomhed, der har rådgivet virksomheder i ledelse, strategier og kommunikation. Det er blandt andet den erfaring, han vil trække på i sin nye stilling. 

Dekra blev grundlagt i Tyskland. Organisationens fulde titel er Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein, der på dansk betyder brancheorganisation for tyske bilproducenter. De er også Danmarks største udbydere af transportuddannelser. 

Forrige artikel Fhv. S-MF'er ny formand for Det Kriminalpræventive Råd Næste artikel Aller-koncernen afskediger administrerende direktør