S udpeger ny borgmesterkandidat i Kalundborg

Tina Beck-Nilsson (S) er valgt som den nye spidskandidat til borgmesterposten - uden at den oprindelige borgmesterkandidat blev orienteret om indstillingen på forhånd.   

Gunver Jensen (S) må vige fra pladsen som borgmesterkandidat i Kalundborg, for partibestyrelsen har valgt en ny leder - nemlig den lokale partiformand Tina Beck-Nilsson (S). Det blev afgjort ved en urafstemning mandag. 

Det skriver Danske Kommuner. 

Tina Beck-Nilsson blev indstillet af en enig partibestyrelse uden Gunver Jensens vidende - og hverken Tina Beck-Nilsson eller næstformand for partiforeningen Esben Hansen vil uddybe, hvorfor Gunver Jensen ikke blev orienteret. 

Tina Beck-Nilsson fik 96 stemmer mod 91 stemmer til Gunver Jensen. 

"Vi har haft nogle fantastiske valg – både til folketingsvalget og europaparlamentsvalget – og sådan set også et udmærket kommunalvalg sidste gang, men vi skal have kapitaliseret de valg, vi har haft, og der kan jeg byde ind med noget andet i forhold til at komme ud og komme i kontakt med borgerne i Kalundborg Kommune," siger Tina Beck-Nilsson til TV2 Øst.

Til kommunalvalget næste år bliver det Tina Beck-Nilssons opgave at vippe borgmester Martin Damm (V) af pinden. Gunver Jensen har ikke udmeldt, om hun stiller op igen næste år - men hun fortsætter som gruppeformand indtil valget. 

 

Forrige artikel DF'er skifter til Venstre efter interne problemer Næste artikel Dødsfald: Bestyrelsesformand i Bang & Olufsen Ole Andersen (63)